Kígyósi Csárda - Véleményem, tapasztalatra alapozva
Éttermi tapasztalatom, Étterem Vendég szemmel, Szakmai alapon, Elfogultság nélkül
Nem Étterem Kritika!
(pontosabban, a kritikának mindig is negatív kicsengése van,
ezért csak a negatív dolgokat, helyeket, embereket kritizálom)
Rendszeresen ellátogattam a Kígyósi Csárdába és Fogadóba az elmúlt időszakban, és szeretném megosztani a részletes tapasztalataimat és észrevételeimet.
Az étterem hangulatát tekintve, mindig nagyon kellemes és barátságos légkört tapasztaltam. A hagyományos csárdai stílus és berendezés valóban autentikusnak és vonzónak hat,
ami hozzájárul a vendégek kényelméhez és az étterem egyedi atmoszférájához.
Az ételek minősége és ízvilága kiváló.
A séf, Balog Martin által alkotott fogások mindig frissek, ízletesek és gondosan elkészítettek. Az étlap változatos és széles választékot kínál a hagyományos magyar konyha remekeiből, amely modern, kreatív tálalásban kerűl a vendégek elé.
Különösen emlékezetes volt a Magyarország Étele 2023 nyertes étele, melynek íze és prezentációja egyaránt lenyűgöző volt.
Az ételek tálalása esztétikus és ízléses, ami tovább fokozza az éttermi élményt.
A személyzet mindig kedves és figyelmes volt, és a kiszolgálás is gyorsnak mondható.
Az étterem munkatársai szívesen állnak rendelkezésre, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a vendégek jól érezzék magukat.
Az étterem belső tere is nagyban hozzájárul az éttermi élményhez.
A részletes és gondosan megtervezett dekoráció, valamint a hagyományos tárgyak és berendezési elemek mind a csárdai hangulatot tükrözik, és kellemes környezetet teremtenek a vendégek számára.
Összességében, a Kígyósi Csárda és Fogadó egy remek helyszín a hagyományos magyar konyha kedvelőinek. A kiváló ételek, a barátságos hangulat és a figyelmes személyzet garantálja, hogy minden vendég kellemesen és elégedetten távozzon az étteremből.
A levesválasztékban a tradicionális halászlé PÉLDA mutató
több verzióban is kínálják.
Kedvencem a pirosbogyós gyümölcsleves, ( a képen ) mely sorbettel a tökéletességet szimbolízálja.

A Magyarország étele 2023 nem csak a fényképeken nézett jól ki,
A képeken is látható,
nem a hagyományos tálalásban kerülnek prezentálásra a fogások, igy a szemünk és a hasunk is remekűl érzi magát.
nem a hagyományos tálalásban kerülnek prezentálásra a fogások, igy a szemünk és a hasunk is remekűl érzi magát.
A belső kép tükrözi a Csárda hangulatot,
sok részletben is,
apró és nagyobb tradicionális dekor tárgyakkal,
kandallóval, minden részleteiben.
sok részletben is,
apró és nagyobb tradicionális dekor tárgyakkal,
kandallóval, minden részleteiben.
Tisztelettel:
Friedrich Antal
Antichef aZamatőr
Megjegyzések
Megjegyzés küldése