Kígyósi Csárda - Véleményem, tapasztalatra alapozva



Éttermi tapasztalatom, Étterem Vendég szemmel, Szakmai alapon, Elfogultság nélkül

Nem Étterem Kritika!
(pontosabban, a kritikának mindig is negatív kicsengése van,
ezért csak a negatív dolgokat, helyeket, embereket kritizálom)

Kígyósi Csárda és Fogadó


Rendszeresen ellátogattam a Kígyósi Csárdába és Fogadóba az elmúlt időszakban, és szeretném megosztani a részletes tapasztalataimat és észrevételeimet. 

Az étterem hangulatát tekintve, mindig nagyon kellemes és barátságos légkört tapasztaltam. A hagyományos csárdai stílus és berendezés valóban autentikusnak és vonzónak hat, 
ami hozzájárul a vendégek kényelméhez és az étterem egyedi atmoszférájához.

Az ételek minősége és ízvilága kiváló. 
A séf, Balog Martin által alkotott fogások mindig frissek, ízletesek és gondosan elkészítettek. Az étlap változatos és széles választékot kínál a hagyományos magyar konyha remekeiből, amely modern, kreatív tálalásban kerűl a vendégek elé. 
Különösen emlékezetes volt a Magyarország Étele 2023 nyertes étele, melynek íze és prezentációja egyaránt lenyűgöző volt. 
Az ételek tálalása esztétikus és ízléses, ami tovább fokozza az éttermi élményt.

A személyzet mindig kedves és figyelmes volt, és a kiszolgálás is gyorsnak mondható. 
Az étterem munkatársai szívesen állnak rendelkezésre, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a vendégek jól érezzék magukat.

Az étterem belső tere is nagyban hozzájárul az éttermi élményhez. 
A részletes és gondosan megtervezett dekoráció, valamint a hagyományos tárgyak és berendezési elemek mind a csárdai hangulatot tükrözik, és kellemes környezetet teremtenek a vendégek számára.

Összességében, a Kígyósi Csárda és Fogadó egy remek helyszín a hagyományos magyar konyha kedvelőinek. A kiváló ételek, a barátságos hangulat és a figyelmes személyzet garantálja, hogy minden vendég kellemesen és elégedetten távozzon az étteremből. 



A levesválasztékban a tradicionális halászlé PÉLDA mutató
több verzióban is kínálják.
Kedvencem a pirosbogyós gyümölcsleves, ( a képen ) mely sorbettel a tökéletességet szimbolízálja.

A Magyarország étele 2023 nem csak a fényképeken nézett jól ki,
a valóságban is nagyon ott van,
és ízek harmóniája páratlan.






A képeken is látható,
nem a hagyományos tálalásban kerülnek prezentálásra a fogások, igy a szemünk és a hasunk is remekűl érzi magát.






A belső kép tükrözi a Csárda hangulatot,
sok részletben is,
apró és nagyobb tradicionális dekor tárgyakkal,
kandallóval, minden részleteiben. 



A grillezett csirkemell salátával és hasábbal,...



A nyerő páros :)









Tisztelettel:
Friedrich Antal
Antichef aZamatőr



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések